Källkritik i miniformat

Källkritik

Christian Kleinhenz som arbetar som skolbibliotekarie på Lerums bibliotek har gjort en bra och lättöverskådlig affisch på ämnet källkritik. Den borde sättas upp på varje klassrumsvägg eller, för att vara lite mer digital, kanske fungera som skrivbordsbakgrund till 1-1 datorerna/iPad?

Här hittar du Christians affisch. Har du svårt att öppna den så prova en annan webbläsare (Firefox).

https://magic.piktochart.com/output/0f9516ee-76b4-408b-abf0-8b02b3a548ba#.URO7ZYavhcU

Källkritik2

Annonser

5 thoughts on “Källkritik i miniformat

 1. Hej!

  Toppensnygg affisch! Men hur skriver jag ut den? Att skriva ut den direkt frn sidan (den ppnades automatiskt i firefox) funkar ej, all text och all layout hoppar runt – och att klippa och klistra in i Word tex ger samma effekt…

  Tacksam fr tips p detta!

  Mvh Emma Utgrd

  ________________________________

  Frn: IKT-Lerum [mailto:comment-reply@wordpress.com] Skickat: den 19 februari 2013 07:18 Till: Emma Utgrd mne: [Nytt inlgg] Kllkritik i miniformat

  evakar0325 posted: ” Christian Kleinhenz som arbetar som skolbiliotekarie p Lerums bibliotek har gjort en bra och lttverskdlig affisch p mnet kllkritik. Den borde sttas upp p varje klassrumsvgg eller, fr att vara lite mer digital, kanske fungera som skrivbordsb”

 2. Jag högerklickade och valde ”Spara bild som…”. När jag öppnade den i ett bildprogram så funkade det bra att skriva ut.

 3. Tycker också det är krångligt att skriva ut den så det blir bra men har lyckats genom att göra skärmdumpar och klistra ihop. Jag kan maila en bildfil till dig om du hör av dig till chrkle0602@lerum.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s